FRITIDSBATTERI

Semesterfirare i husvagnar och husbilar är beroende av ström till husvagnens eller husbilens utrustning för en säker och skön resa. Oftast är det batterier som driver viktiga funktioner som kylskåp, vattenpump, radio, GPS, värmesystem och luftkonditionering. Exides nya Multifit-sortiment ser till att utrustningen fungerar och täcker behoven hos såväl professionella som privata användare. Med rätt Multifit-batteri i husvagnen eller husbilen kan du njuta av dina resor utan att oroa dig för att viktiga funktioner ska sluta fungera. Delar av sortimentet är också certifierat av DNV för trygg och säker produktkvalitet.

es950

EQUIPMENT GEL är batterier utvecklade för moderna fritidsfordon med mycket elektrisk utrustning och stort energibehov. Deras konstruktion möjliggör ett flexibelt montage eftersom de kan monteras i passagerarutrymmen och placeras liggande.

Läs mer

Marin_Eng_1_3

ep450

DUAL AGM är batterier konstruerade för användning i moderna husbilar och husvagnar. Deras konstruktion erbjuder ett flertal fördelar, som flexibelt montage. De är spill- och läckagesäkra och behovet av syranivåkontroller och vattenpåfyllning är helt eliminerat samtidigt som hållbarheten vid lagring är mycket god.

Läs mer

Marin_Eng_1_2

er550

DUAL-batterier är konstruerade för strömförsörjning av traditionella husbilar och husvagnar. Batterier av DUAL-typ skall monteras upprättstående, de är läckagefria och försedda med central avluftning och explosionshämmande filter.

Läs mer

Marin_Eng_1_2